Røst Havfiske

Røst Havfiske på Færøya er en familiebedrift med lang erfaring i og bred kompetanse på fisketurisme.

Sjøhus / Rorbu

Vi ønsker deg velkommen til vårt anlegg som kan tilby en variasjon av overnattingsmuligheter om du reiser med en gruppe eller som ensom eventyrer. Om du vil være hos oss en kort stund er det greit, men vi kan også tilby langtidsleie utenom hovedsesong.

En variasjon av overnattingsmuligheter

Vi har rom med køyesenger i tilknytning til felleskjøkken, hytter, oppstillingsplass til campingbil eller -vogn og teltplasser med tilgang til sanitæranlegg og kjøkken - og ikke minst badstu på kaikanten, tilrettelagt for en forfriskende dukkert i havet, og en hyggelig grillhytte i tilknytning til campingområdet.

Båtutleie og guidede fisketurer

Havet rundt Røst er rikt på fiskeopplevelser. Om du er på jakt etter den store kveita eller torsken, eller bare elsker å spise småsei, leier vi ut fiskebåter i varierende størrelse, fra 19 til 25 fot, slik at du og dine venner kan legge ut på det store havet og friste lykken.
Enten du ønsker å leie båt for en dag eller for et lengre opphold, så hjelper vi deg med det. Alle båtene er utstyrt med kartplotter og ekkolodd. 
Vi tilbyr også guidede fisketurer med en garvet og lokalkjent røstfisker. Han hjelper deg å finne de beste fiskeplassene.

Vi har også utleie av havfiskestenger, djuprigg og flytedresser for den som trenger det. 

I vår lille, men innholdsrike, utstyrsbutikk kan du også kjøpe sluker, søkker, pilker og jigger beregnet for fiske på alle artene som holder til rundt øya og annet du måtte trenge når du skal sikre matauka. 

Fasiliteter for filetering av dagens fangst og fryselager har vi også på anlegget.

For mer informasjon - besøk vår nettside https://www.rosthavfiske.no/

+47 992 58 348
e-post: info@rosthavfiske.no

www.facebook.com/RøstHavfiske